Hoofdmenu

Sportintro Breda

Heerbaan 100
4817 NL Breda

Hulp nodig?
Telefoon: 076 - 52 33 555

Meer info

Alle sportieve aanbieders binnen gemeente Breda krijgen de kans om hun sport te promoten. Dit doen zij door een kennismakingsactiviteit aan te bieden voor een betreffende doelgroep. 


Sjors Sportief

Alle aanbieders registreren zich op deze website en voeren vervolgens hun kennismakingsaanbod in. Het volledige gemeentelijke aanbod wordt gepresenteerd in een boekje en wij zorgen ervoor dat alle basisschoolkinderen uit Breda op een opvallende manier deze boekjes in handen krijgen. Dit loopt via de basisscholen. 
Kinderen bewaren deze zorgvuldig samengestelde gids een heel schooljaar lang en kunnen zich gedurende het hele schooljaar digitaal in.


Digitale inschrijfmodule
Met een login voor alle aanbieders is het volledige inschrijfproces eenvoudig te monitoren en. Geen administratieve rompslomp.
Sportintro Breda heeft op deze manier altijd actuele lijst van sportieve en culturele aanbieders binnen de gemeente en met één druk op de knop zijn deze digitaal te benaderen. De monitoring met alle bijbehorende statistieken is zeer belangrijk om het succes van het project te kunnen meten.


Geïnteresseerd of meer informatie? info@sportintrobreda.nl