Hoofdmenu

Sportintro Breda

Gasthuisvelden 11
4811 VX Breda

Hulp nodig?
Telefoon: 076 - 5233555

Sitemap
Hoofdcontent

Meer info

Sport- & Cultuurintro
Met de Sport- & Cultuurintro laten sportclubs en culturele organisaties basisschoolkinderen door middel van proeflessen ontdekken wat ze écht leuk vinden. Een proefles bestaat uit 1-5 lessen en vindt plaats tussen oktober en juni. 

Door kinderen vrijblijvend verschillende activiteiten uit te laten proberen, ontdekken ze welke sport of culturele activiteit bij hen past en bij welke club ze het goed naar hun zin hebben. Een uitgelezen kans om kennis te maken met clubs en organisaties bij jou in de buurt.

Inmiddels is de Sportintro al meer dan 30 jaar bekend in Breda. Vanaf schooljaar 2019-2020 brengen wij samen met Nieuwe Veste een gezamenlijk boekje uit met zowel sportieve als culturele activiteiten. Al deze activiteiten vind je ook terug op deze website. Van beachvolleybal en verschillende soorten dans tot wandklimmen, tekenen, muziek en nunchaku-do. Het kan allemaal!

 

 

Jeugdfonds Sport- & Cultuur
Ben je na de proefles enthousiast geworden en wil je lid worden van een sportclub of deelnemen aan een culturele activiteit zoals dansles, muziekles of scouting, maar zijn er thuis niet de financiële middelen om dit mogelijk te maken? Dan kan het Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda helpen.

Meer informatie hierover vind je op www.jeugdfondssport.nl/breda en www.jeugdfondscultuur.nl/breda.